Bun venit!

 

Despre noi

Bijuterii din argint. Magazin online de bijuterii autentice unde tu ești în avantaj.

Tentația perfecțiunii

BijuteriiEva.ro s-a născut în anul 2012 din dorința de a crea un magazin online de referință pentru bijuteriile din argint, un magazin care să funcționeze în avantajul clienților prin oferirea de produse la cel mai avantajos raport calitate / preț posibil. Urmărirea celor mai noi tendințe în modă și pe piața bijuteriilor, preocuparea permanentă pentru frumusețe și eleganță, serviciile și produsele foarte apreciate dublate de o eficiență operațională reflectată în marjele și prețurile foarte mici practicate ne-au permis să creștem an de an, având la sfârșit de 2016 o gamă extrem de variată de bijuterii:
- Bijuterii din argint simplu
Bijuterii cu pietre (semi)prețioase
Bijuterii din argint cu piatră cubic zirconia
Bijuterii din argint placat cu aur
Bijuterii din argint cu perle
Bijuterii din argint cu marcasite
Bijuterii cu scoică și sidef
- precum și alte colecții pe care te invităm să le descoperi (o atenție deosebită am acordat-o inelelor!)
Bijuteriile noastre pot fi cadoul perfect pentru orice ocazie.
 

Calitate şi varietate

Oferim câteva sute de modele de bijuterii, multe dintre ele în ediţie limitată şi chiar unicat.
Fie că ești în căutare de cercei candelabru, cercei verigă sau cercei bobiţe, în magazinul nostru vei găsi ceva ce îți place. Dacă dorești să transformi o bluză banală într-una spectaculoasă, la noi găsești colierul care te scoate în evidență. Zeci de modele de brăţări, cu pietre semipreţioase sau fără, fixe sau ajustabile, late sau subţiri, clasice sau avangardiste, le poți admira şi cumpăra cu un click.

Inelele din argint se poartă mai mult ca oricând, iar la noi găsești inele cu adevărat impresionante. Nu trebuie uitate seturile de bijuterii ce conferă o armonie perfectă unei ținute sau pot fi cadoul ideal, căci ce femeie nu adoră să primească bijuterii? Avem o colecţie bogată de pandantive, potrivite fiecărui stil, fiecărui anotimp şi fiecărei ţinute. Chiar dacă ai un singur lănţişor, schimbându-i doar pandantivul vei lăsa impresia că deţii o colecţie inepuizabilă de bijuterii!
 

Cumpără cu încredere

Activitatea BijuteriiEva.ro este orientată spre satisfacția clienților, prin construirea unui parteneriat bazat pe încredere și corectitudine. Suntem autorizați de către ANPC pentru efectuarea de operațiuni cu metale și pietre prețioase. Toate bijuteriile noastre din argint au o puritate minimă de 925‰, fiind verificate și marcate de către biroul ANPC din cadrul BNR Brașov.

Toate produsele prezentate beneficiază de informații și caracteristici detaliate cu privire la dimensiuni și gramaj, iar fotografiile de prezentare sunt realiste. Toate comenzile noastre se livrează însoțite de factură fiscală, certificat de garanție / autenticitate și declarație de conformitate. Bijuteriile sunt sigilate și ambalate în multiple straturi de protecție antișoc pentru a ne asigura că ajung la tine în cele mai bune condiții!

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumiți când comandați produse de la noi!
Dacă dintr-un motiv oarecare nu ești mulţumit(ă), poți returna produsele în decurs de 14 zile de la primire şi vei primi banii înapoi imediat. La noi sigur primești în colet ceea ce ai văzut pe site (produse cu specificații detaliate, clare și precise) şi plătești exact cât a fost totalul la efectuarea comenzii, nimic in plus!
 

Bijuteriile noastre au valoare

Credința noastră este că o bijuterie adevărată trebuie să fie din metal prețios. De aceea la noi nu veți găsi "bijuterii" din inox, alamă sau alte metale comune. Suntem îndrăgostiți de argintul veritabil, acompaniat sau nu de pietre (semi)prețioase, și acest gen de bijuterii am ales să vi-l oferim.

Ne-am asumat, pe de altă parte, misiunea ca propunerea valorică a bijuteriilor noastre să fie neegalată pe piața de bijuterii din România. Pentru aceasta, în calitate de importator direct, aducem bijuterii la preț de producător din țările cu tradiție în acest domeniu: Thailanda, India, Indonezia, Turcia, China, Israel, și pe care le oferim la vânzare printr-un flux operațional eficientizat la maxim, cu un adaos minimal.

La noi nu veți plăti în plus un brand sau adaosuri comerciale nejustificate, ci doar valoarea intrinsecă a bijuteriei, cât mai apropiată de prețul de la producător. Acesta este raportul corect calitate / preț pe care îl oferim clienților noștri și nu există bucurie mai mare pentru noi decât surpriza multora dintre cei care comandă pe BijuteriiEva.ro și care găsesc în colet o piesă cu o valoare reală deosebită, pe care au plătit un preț de 2-3 ori mai mic decât prețul de retail din alte părți!
 

Date firmă

Magazinul online BijuteriiEva.ro este operat de SC OPEN INVEST SRL, CUI 30086411, cu sediul în Brașov, Aleea Magnoliei nr. 16, bl. 101, sc. D, et. 3, ap. 15, camera 2, cont bancar RO55 UGBI 0000 0520 1492 4RON deschis la Garanti Bank, sucursala Brașov Zizinului, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J8/602/2012, având Autorizație ANPC pentru Efectuarea de Operațiuni cu Metale Prețioase și Pietre Prețioase nr. 8137/14.05.2012, număr EORI atribuit de D.R.A.O.V. Brașov: RO30086411.