Bun venit!

 

Condiții de returnare


Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor. 

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. 

Clientii BijuteriiEva.ro pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. 
 
IMPORTANT!
Toate produsele furnizate de BijuteriiEva.ro sunt sigilate în ambalaj transparent care permite examinarea vizuală a obiectelor. În cazul produselor care prin natura lor prezintă un risc pentru sănătate sau igienă (de exemplu cerceii) returul este acceptat doar dacă produsele nu sunt desigilate.

BijuteriiEva.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta. 

ATENTIE! 
Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor! 
Nu primim colete cu ramburs! 
Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre noi.