Bun venit!

 

Brățară handmade flexibilă, ajustabilă, din pietre semiprețioase: howlite, cornalină, jad, pietre naturale și sfoară cerată

Fii primul care evaluează această bijuterie

Disponibilitate: Stoc epuizat

72,00 Lei

Descriere pe scurt

O brățară veselă, lucrată manual și unică. Se potrivește ținutelor de zi, fiind practică, dar și feminină, cu toate componentele exclusiv naturale.

Brățară handmade flexibilă, ajustabilă, din pietre semiprețioase: howlite, cornalină, jad, pietre naturale și sfoară cerată

Galerie foto

Detalii

Este o brățară veselă, lucrată manual și, din acest motiv, unică. Se potrivește ținutelor de zi, fiind practică, dar și feminină.
Toate componentele sale sunt exclusiv naturale. Sfoara este din bumbac cerat, ceea ce îi conferă o rezistență foarte bună și un aspect plăcut. Pietrele naturale au proprietăți benefice pentru organism. Astfel, howlite-ul este o piatră care are capacitatea de a calma și relaxa, fiind ideală pentru a înlătura stresul și tensiunea. De asemenea, este un antidot pentru stările de insomnie. Cornalina influențeaza oxigenarea și purificarea sângelui, iar jadul îmbunătațește fertilitatea, conferă liniște sufletească și echilibru.
Brățara este ajustabilă, putându-se regla lungimea (circumferința) între 15 și 25 cm, fiind potrivită atât pentru mâini subțiri, cât și pentru mâini mai plinuțe.
Fabricată în Thailanda.

Informații adiționale

Cod produsB2E17A
CuloareAlb, Galben, Maro, Roșu
MaterialBumbac, Sfoară cerată
PiatrăCornalină, Howlite, Jad, Piatră naturală
LungimeAjustabilă (15 - 25 cm)
Greutate18,00 grame